4Growth

Maak kennis met ons team!

Connected Leadership Game by 4Growth

4Growth bestaat uit een team van ervaren specialisten op het gebied van gamification, serious gaming en game-based learning. Wij geloven dat je als mens meer kan dan dat je zelf denkt. En wij geloven ook dat spel dé sleutel is voor persoonlijke groei. Wij werken samen met de beste kennispartners en schrijvers om veel voorkomende vragen en uitdagingen van organisaties en bedrijven te tackelen. Onze focusgebieden zijn: leiderschap, persoonlijke groei, digitale veiligheid en klantgericht werken. Ons doel is om onze kennis over gamification, serious gaming, en game-based learning toegankelijk te maken voor iedereen. Om spelenderwijs groei te ondersteunen en zo mensen, organisaties én de maatschappij te versterken…Daarom hebben wij 4Growth opgericht.
Better you, Better business,
Better Society, Better world.

4Growth - Play for Better

Game-based Learning

Albert Einstein zei:Play is the best form of research.”  Als 4Growth zeggen we : "Als je dan toch wilt groeien doe het dan spelenderwijs!"
marcel mens

Marcel Mens - strategy director & founder

Met 4Growth koppelt Marcel gamification technologie aan de beste kennisexperts en trainers. Zo helpt hij mensen en organisaties boven zichzelf uit te stijgen. "Van alle middelen die moeten leiden tot gedragsverandering is het inzetten van spelmechanismen veruit het meest effectief."

Gedrag beïnvloeden is de rode draad door zijn professionele leven. Marcel is opgeleid als gymleraar, ging daarna het bedrijfsleven in als marketeer voor grote internationale telecombedrijven, later werd hij eindverantwoordelijk voor het door hem opgerichte activatiebureau AtHand en AtHand Serious Gaming. Op basis van zijn methodiek en onder zijn leiding heeft AtHand het platform ACE! ontwikkeld, een platform waarmee snel en kostenefficiënt gamification trajecten kunnen worden ingericht. Na een succesvolle uitrol in twaalf landen was Marcel toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is nu de oprichter en director van 4Growth.com.

Naast zijn werk voor 4Growth schrijft en doceert Marcel regelmatig over gamification, leiderschap en strategie. Ook is hij voorzitter van de Expertgroep Leiderschap van de Klantenservice Federatie.

Marcel is bekroond met de NL E-learning Award, de Dutch Game Award en de SAN-Accent.

Favoriete games:

  • Digitaal: Among Us, Red Dead Redemption
  • Bordspel: Kolonisten van Catan en Hartenjagen (zonder bord)
  • Veld: Klimmen en Voetbal

Rob Turkenburg - manager operations / sr project manager

'Voor elke uitdaging is een oplossing', is een uitspraak die Rob aan het hart ligt. Rob is een gedreven operationeel manager die zijn sporen als projectmanager en leidinggevende ruimschoots heeft verdiend. In retail, telecom, elektronica, zakelijke dienstverlening, finance en zelfs entertainment heeft Rob vele projecten naar een goed resultaat begeleid.

Met zijn ervaring, waaronder 10 jaar ervaring in gamification, is Rob van alle markten thuis en schakelt hij moeiteloos met opdrachtgevers, content creators, trainers, coaches en deelnemers.

Praktische vragen van deelnemers beantwoordt hij net zo makkelijk als strategische dillema’s op directieniveau. Rob krijgt energie van het vinden van praktische oplossingen voor gecompliceerde uitdagingen. Creativiteit, inlevingsvermogen, heldere communicatie en een gezonde dosis humor vormen het solide fundament waarop projecten tot een succesvol einde worden gebracht.

Rob’s favoriete games:

  • Digitaal: Online pubquizz
  • Bordspel: Schaken, Rummikub en Keezenspel (met zoon Jesse)
  • Veld: Voetbal, Voetbal en (zaal)voetbal

spelenderwijs naar een betere wereld

Spelenderwijs naar een betere wereld

Gamification is spelenderwijs gedrag veranderen, betrokkenheid creëren en kennis overdragen. Spel is van grote betekenis, voor ons allemaal. Spel verbindt en daagt ons uit. Het combineert resultaat met plezier en brengt ons, spelenderwijs, naar een nieuw leerniveau. In een emotioneel veilige omgeving blijkt spel de meest effectieve manier van leren, van nieuwe vaardigheden ontwikkelen en samen veranderen.

'Better you, better business, better society, better world'

Wij koppelen slimme technologie aan ervaren coaches en trainers. Daarnaast zetten we inzichten uit de psychologie en aanverwante wetenschappen om in praktisch toepasbare tips. We maken businessdoelstellingen tastbaar met motiverende tools en mechanismen. En door organisaties te helpen hun unieke kennis en ervaring ook voor maatschappelijke doelen in te zetten.

null

Serious Games

LeadSelf Game

De Lead Self Game is ontwikkeld met Hylke Faber. Schrijver van bestseller en Bloomberg top 10 boek ‘Tem de Krokodil’. De Game geeft professionals inzichten in oorzaken van (hun) gedrag en handvatten hoe ze daar effectief mee om kunnen gaan. Hoe? Dat leer je op een speelse en interactieve manier in de Lead Self Game. Een Game voor leiders en professionals die serieus werk maken van hun eigen ontwikkeling. 

> Bekijk de game

null

null

Online Security Game

Met de Online Security Game worden jouw medewerkers binnen drie weken op een speelse en actieve manier getraind om bewust, waakzaam en weerbaar te zijn tegen cybercriminaliteit . In samenwerking met Roel van Rijsewijk, Director Cyber Defence bij Thales, heeft 4Growth een online security training ontwikkeld. Roel is schrijver van het baanbrekende boek ‘Cyberrisico als kans’. 

> Bekijk de game

Six Star Service Game

De Six Star Service Game is een Innovatief trainingsprogramma voor het krijgen van meer enthousiaste klanten én medewerkers. Met Six Star Service zijn leidinggevenden en medewerkers in de klantcontact branche in staat om positieve herinneringen te creëren bij klanten, collega’s, leveranciers en partners. Dit zijn herinneringen waar klanten over vertellen en voor terugkomen!

Bekijk de game

Six Star Service

Kom een kop koffie met ons drinken!