Ons Aanbod

De Connected Leadership Game

Zijn de middle managers binnen jouw organisatie op zoek naar die nieuwe balans tussen werk en privé? Het hybride werken vraagt om nieuwe leiderschapsvaardigheden, zoals verbindend leiderschap. In de Connected Leadership Game 'The Hub' stapt deze manager in een virtueel kantoor. In elke ruimte kom de hij zijn teamleden tegen, althans… soms zijn ze fysiek aanwezig en soms digitaal. Door het spelen van challenges, quizzen en praktijkopdrachten oefenen en ontwikkelen ze hun leiderschapsvaardigheden. Deze serious game daagt teamleiders uit om in de echte wereld teams nog fijner en productiever te helpen werken! Game on!

Ontspannen leidinggevende in hybride werkomgeving

Na het afronden van de Connected Leadership Game...

Samenwerking en resultaat

Beschikt de middle manager over impactvolle technieken om in een hybride organisatie de verbinding tussen zichzelf en zijn team en tussen teamleden onderling te versterken. Met deze technieken leert de manager ook de talenten binnen het team te herkennen zodat de rollen binnen een team beter worden benut. De teamleider is hierdoor in staat een effectieve samenwerking te faciliteren en tegelijkertijd te sturen op resultaat.

Talenten en valkuilen 

Heeft de middle manager als leidinggevende in een hybride organisatie zijn belangrijkste talenten en valkuilen in kaart gebracht en vertaalt naar concrete do’s en don ’t’s.

Het community gevoel

Heeft de middle manager aan de hand van hybride werkvormen uit de game de onderlinge verbinding en effectiviteit van zijn team vergroot waardoor er het community gevoel is ontstaan.

Engagement

Begrijpt de teamleider wat engagement betekent, hoe engagement zich verhoudt tot productiviteit en wat hij als leidinggevende kan doen om deze engagement binnen zijn team te versterken en te borgen.

Structurele werkafspraken

Heeft een leidinggevende samen met collega leidinggevenden tijdens de game geleerd, geëxperimenteerd, gereflecteerd, ervaringen gedeeld en feedback ontvangen om dit uiteindelijk samen te vertalen naar concrete en structurele werkafspraken.

Plezier en resultaat

Heeft de speler een enorme boost gekregen van de opgedane kennis en vaardigheden én door het gevoel van onderlinge verbinding en plezier.

the hub
€ 225,- per deelnemer*, all-in, bij 80 deelnemers

Connected Leadership Game - 'The Hub'

Deze Connected Leadership Game is een blended trainingsprogramma dat vanaf de werkplek, binnen kantoortijd en dagelijks kan worden gespeeld. Voor de start van de game vindt er eerst een uitgebreide intake plaats waarin we de wensen van jouw organisatie op papier zetten. Daarna volgt een game-configuratie op maat, maken we een teamindeling aan, plannen we met jou de drie in-house trainingen en zorgen we samen voor een optimale voorbereiding. Let's begin!


Bij een afname van 80 deelnemers kom je uit op een all-in prijs van € 225,- per deelnemer*. Dat is inclusief:

  • Intake met game manager en facilitator, inrichting van de game en support ter waarde van €2.500,-
  • 80 speler licenties voor "The Connected Leadership Game"
  • 6 weken een online game, gemiddeld 2,5 uur per week tijdsbesteding per deelnemer
  • 3 in-house trainingen door een ervaren facilitator (3x 4 uur)
  • Een wekelijkse voortgangsrapportage, begeleiding en support door 4Growth game manager
  • Deelnemer support in het geval van vragen tijdens het spelen
  • Uitgebreide evaluatie en borgingsplan

*€ 225,- per deelnemer voor 80 deelnemers is een all-in prijsindicatie. Afhankelijk van het aantal deelnemers varieert deze van € 125,- tot € 250,- per deelnemer.


Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wil jij effectief en duurzaam leiding geven binnen een hybride werkomgeving? Speel dan mee!